Kansspelautoriteit

Het spelen van kansspelen is in veel levens een noodzaak. Sommige mensen spelen graag voor de lol, terwijl anderen hopen rijk te worden door te spelen. Risico’s komen met het spelen van kansspelen, omdat spelers geld gokken dat ze kunnen verliezen. Hoewel we misbruik zoveel mogelijk proberen te stoppen, brengen verschillende vormen van kansspelen verschillende risico’s met zich mee. Deze omvatten casinospellen, gokautomaten, sportweddenschappen en loterijen.

Doel KSA

De afdeling Gambling Supervisors Nederland ofwel kansspelautoriteit houdt toezicht op het gokken.
De Kansspelautoriteit is de toezichthouder op de kansspelmarkt. Wij zijn een onafhankelijk bestuursorgaan dat op aanwijzing van de minister van Rechtsbescherming het Nederlandse kansspelbeleid uitvoert. Onze taken staan ​​beschreven in de Wet op de kansspelen.

De meningen die mensen hebben over kansspelen komen voort uit hun manier van denken.
Gokken vereist het volgen van bepaalde wetten, regels en vergunningsvoorwaarden. Deze wetten bepalen wat eerlijk is en wat veilig is bij gokken.

Missie Kansspelautoriteit

Gokspellen in de wereld die we hopen te zien, zijn transparant, betrouwbaar, eerlijk en veelbelovend. Er zouden geen illegale activiteiten zijn, geen gokverslavingen en geen illegale bedrijven. Spelers zouden worden beschermd en de winkansen zouden duidelijk worden gedefinieerd.

We beschouwen de veiligheid van de speler als een integraal onderdeel van onze missie. We voorkomen dat spelers tijdens het spelen worden misbruikt.

Aanpak illegale kansspelen

Criminelen gebruiken illegale gokspellen online als een manier om geld te verdienen.

Goksites die geen licentie hebben, hebben hun websites na 1 oktober 2021 gesloten. Je kunt dus niet meer gokken op deze sites.

Contact opnemen met de klantenservice of helpdesk van het bedrijf is de beste aanpak als u vragen heeft over uw account. Als u een account heeft bij een dergelijk bedrijf, wordt uw account gesloten.

  • Het spelen van illegale online gokspellen houdt risico’s in voor spelers.
  • Scam
  • Er is geen bepaalde uitbetaling voor deze taak.
  • De leeftijdseis voor het concert was dat de aanwezigen ouder dan 18 jaar moesten zijn.
  • Dwangmatig gokken
  • Criminelen kunnen worden gestraft voor deelname.
Scroll naar boven